FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
Search found 5 matches
Author Message
Topic: rssfilter no longer working on php5.4
moklein

Replies: 0
Views: 8711

PostForum: RSSFilter (Creates a filtered RSS feed)   Posted: Fri Oct 10, 2014 8:22 am   Subject: rssfilter no longer working on php5.4
RSSfilter stopped working when my provider updated from php5.3 to 5.4
Any chance you will have an update or workaround shortly ?
best wishes, Martin
Topic: rssmesh no longer working on php5.4
moklein

Replies: 0
Views: 8085

PostForum: RSSmesh (Automatic Feed Aggregator)   Posted: Fri Oct 10, 2014 8:21 am   Subject: rssmesh no longer working on php5.4
RSSmesh stopped working when my provider updated from php5.3 to 5.4
Any chance you will have an update or workaround shortly ?
best wishes, Martin
Topic: errorCode 57
moklein

Replies: 2
Views: 2183

PostForum: RSS2HTML (RSS to HTML Converter)   Posted: Sun Apr 07, 2013 4:40 am   Subject: errorCode 57
I get the following error message from rss2html:

$errorCode = 57
xml_error_string() = XML declaration not finished
xml_get_current_line_number() = 1
xml_get_current_column_number() = 30
xml_get_current_byte_index() = 54

Resulting in no output.

But just the same there seems to be generated a perfectly valid cache file
(only the xml tag at line 1 is missing).

There's a number of sources generating this error and I do not have any influence on the rss feeds themselves. Is it possible to work around this problem ?

thanks,
Martin
Topic: FFA not publishing, not browsing
moklein

Replies: 1
Views: 6752

PostForum: Program Support (FFA Mac)   Posted: Thu Feb 24, 2011 8:29 am   Subject: update
Managed to get the feed published. Strangest thing, it does not show up in Fetch, but does show up in YummyFTP. Browsing still fails to work.
Topic: FFA not publishing, not browsing
moklein

Replies: 1
Views: 6752

PostForum: Program Support (FFA Mac)   Posted: Thu Feb 24, 2011 7:22 am   Subject: FFA not publishing, not browsing
I have seen the topic on this problem, but it does not resolve the problem, so I am posting a new topic.
I just purchased FFA Mac, set up a feed through the wizard. I tried to publish, FFA says it succeeded, but nothing appears on my server. When I try to browse the server, FFA gets stuck, I cannot cancel browsing and have to quit FFA to get out of it.

Here's the log (I took out some info and replaced with mok):

======================================
FeedForAll Mac v2.1 (2.1.0.1)
======================================
FTP SERVER: mok
USERNAME: mok
======================================

======================================
REMOTE PATH: /public_html/jazzmo/
REMOTE FILENAME: JazzMo_Nieuws.xml
======================================

* About to connect() to mok
* Trying 85.17.251.149... * connected
* Connected to mok
< 220 DDS FTPD
> USER mok
< 331 Please specify the password.
> PASS mok
< 230 Login successful.
> PWD
< 257 "/"
* Entry path is '/'
> CWD /public_html
< 250 Directory successfully changed.
> CWD jazzmo
< 250 Directory successfully changed.
> PORT 192,168,1,66,192,82
< 200 PORT command successful. Consider using PASV.
* Connect data stream actively
> TYPE I
< 200 Switching to Binary mode.
> STOR JazzMo_Nieuws.xml
< 150 Ok to send data.
* Connection accepted from server
* Remembering we are in dir /public_html/jazzmo//
< 226 Transfer complete.
* Connection #0 to host ftp.dds.nl left intact



SUMMARY OF PUBLISHING RESULTS:
==============================
Feed: Published successfully
 

 Jump to:   


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme