FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 HELP ME JIM!!! View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
westmont300



Joined: 10 Oct 2007
Posts: 20

PostPosted: Fri Oct 19, 2007 10:08 pm Reply with quoteBack to top

Jim,
I had the site running pretty well but I haven't slept in two days and got delirous this morning after running into an error that came out of no where. I am running rssmesh with rss2html. I started getting the error with the rssmesh scripts(there are two) where they just showed the xml output in raw format as others had experience back in May. Somehow this fixed itself. Now one of the rssmesh scripts works http://www.gregorygarver.com/sfblogconfig.php but the other one doesn't http://www.gregorygarver.com/sflistingsconfig.php

Also....

the rss2html, http://www.gregorygarver.com/index6.php , script that calls the BROKEN rssmesh config file http://www.gregorygarver.com/sflistingsconfig.php reads it PERFECTLY, but when read alone as mentioned above it is broken? While the rss2html script, http://www.gregorygarver.com/index.php & http://www.gregorygarver.com/rss2html.php , which reads the WORKING rssmesh config file http://www.gregorygarver.com/sfblogconfig.php gets this error:
$errorCode = 3
xml_error_string() = no element found
xml_get_current_line_number() = 194
xml_get_current_column_number() = 2
xml_get_current_byte_index() = 2252

Jim this makes no since to me!!!
I've been at this since yesterday Jim, your time and expertise are greatly appreciated. Thank you in advance for anything you can do.
View user's profile
MacSupport



Joined: 24 Feb 2005
Posts: 2805

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 7:28 am Reply with quoteBack to top

westmont300 wrote:
Jim,
I had the site running pretty well but I haven't slept in two days and got delirous this morning after running into an error that came out of no where. I am running rssmesh with rss2html. I started getting the error with the rssmesh scripts(there are two) where they just showed the xml output in raw format as others had experience back in May. Somehow this fixed itself. Now one of the rssmesh scripts works http://www.gregorygarver.com/sfblogconfig.php but the other one doesn't http://www.gregorygarver.com/sflistingsconfig.php

Also....

the rss2html, http://www.gregorygarver.com/index6.php , script that calls the BROKEN rssmesh config file http://www.gregorygarver.com/sflistingsconfig.php reads it PERFECTLY, but when read alone as mentioned above it is broken? While the rss2html script, http://www.gregorygarver.com/index.php & http://www.gregorygarver.com/rss2html.php , which reads the WORKING rssmesh config file http://www.gregorygarver.com/sfblogconfig.php gets this error:
$errorCode = 3
xml_error_string() = no element found
xml_get_current_line_number() = 194
xml_get_current_column_number() = 2
xml_get_current_byte_index() = 2252

Jim this makes no since to me!!!
I've been at this since yesterday Jim, your time and expertise are greatly appreciated. Thank you in advance for anything you can do.


I take it you found and fixed the problem because http://www.gregorygarver.com/sfblogconfig.php seems to be working right now.

Jim

_________________
Be sure to check out the FeedForAll Mac tutorials at: http://www.FeedForAll.com/tutorials/

FeedForAll Mac and rss2html.php
support@FeedForAll.com
View user's profileVisit poster's website
westmont300



Joined: 10 Oct 2007
Posts: 20

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 11:48 pm Reply with quoteBack to top

It fixed itself somehow. strange.
View user's profile
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme