FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 added feeds with wrong char View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
us-tornado



Joined: 18 Sep 2007
Posts: 6

PostPosted: Fri Jul 03, 2009 7:45 am Reply with quoteBack to top

this are the original RSS feeds
---------------------------------------------
Probabil că eu o să sar din schemă
'Nu mă interesează ce se ntmplă la Dinamo! Vreau linişte'
"Nu mi s-a adus la cunoştinţă că aş fi fost suspendat"
------------------------------------------------

after i added rssfeeds to database with rss2sql.php
i got this invalid chars...

Added “Probabil că eu o să sar din schemă”
Added 'Nu mă interesează ce se întâmplă la Dinamo! Vreau linişte'
Added "Nu mi s-a adus la cunoştinţă că aş fi fost suspendat"

WHATS WRONG????
View user's profile
damian0612



Joined: 30 Jun 2006
Posts: 133

PostPosted: Sat Jul 04, 2009 1:10 am Reply with quoteBack to top

Hi

I know the xmlparser file has php in it for dealing with foreign language charcters (line 311) and I'm pretty sure it should handle the charcters you use but you could double check. Can you confirm the characters are incorrect in the database itself and not just incorrect on the webpage you are displaying them on? (I am getting at have you the correct charset on your webpage?).

Hope this helps
Damian
View user's profile
us-tornado



Joined: 18 Sep 2007
Posts: 6

PostPosted: Sat Jul 04, 2009 4:19 am Reply with quoteBack to top

NO ..the characters are as shown above wrong in the DATABASE also on the displying page.. Could you help me to resolve this..thank you very much..
View user's profile
us-tornado



Joined: 18 Sep 2007
Posts: 6

PostPosted: Sat Jul 04, 2009 5:44 am Reply with quoteBack to top

us-tornado wrote:
NO ..the characters are as shown above wrong in the DATABASE also on the displying page.. Could you help me to resolve this..thank you very much..


EDIT: sorry it was a mistake...the shown above wrong chars are shown correctly in tha DB but i saw that some foreign chars were not replaced in the DB because they went not replaced in the XMLParser...thank you very much for helping me...
View user's profile
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme