FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 Beginner help View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
crjensen



Joined: 14 Apr 2011
Posts: 4
Location: Denmark

PostPosted: Thu Apr 14, 2011 1:49 am Reply with quoteBack to top

So, I just bought and installed SQL2RSS and wanted to test it.

When I run the script after configuring it I get a blank page, except for the channel title and date.
What am I doing wrong?
In the configuration I am calling a specific table in my database and I have set debuglevel to 3:

****************
$debugLevel = 3;

//
// $SQLQuery is a valid database query for your database
$SQLQuery = "SELECT * FROM nynyhjemmeside_content";
****************

This is what I get in the browser when I run the script with debugging (http://www.riisjensen.dk/sql2rss/sql2rss.php?CONFIGFILE=nykonfiguration.php).

As you can see just a blank page, except for the channel title and date:

SUCCESS: mysql_connect(localhost, ********, ********)
SUCCESS: mysql_select_db(riisjensen_dk)
SUCCESS: FeedForAll_database_query($config, SELECT * FROM nynyhjemmeside_content)

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0">
<channel>
<title>Bibelnoeglen</title>
<link>http://www.blr.dk/</link>
<generator>FeedForAll-scripts (sql2rss.php), http://www.FeedForAll.com/, Copyright 2006-2007, NotePage, Inc.</generator>
<lastBuildDate>Thu, 14 Apr 2011 06:39:40 +0000</lastBuildDate>
<pubDate>Thu, 14 Apr 2011 06:39:40 +0000</pubDate>
<item>
<title></title>
<link>http://www.riisjensen.dk/index.php</link>
<description></description>
</item>
<item>
<title></title>
<link>http://www.riisjensen.dk/index.php</link>
<description></description>
</item>
<item>
<title></title>
<link>http://www.riisjensen.dk/index.php</link>
<description></description>
</item>
<item>
<title></title>
<link>http://www.riisjensen.dk/index.php</link>
<description></description>
</item>
</channel>
</rss>
View user's profile
crjensen



Joined: 14 Apr 2011
Posts: 4
Location: Denmark

PostPosted: Thu Apr 14, 2011 3:16 am Reply with quoteBack to top

Never mind. I found the solution myself...
:-)

crjensen wrote:
So, I just bought and installed SQL2RSS and wanted to test it.

When I run the script after configuring it I get a blank page, except for the channel title and date.
What am I doing wrong?
In the configuration I am calling a specific table in my database and I have set debuglevel to 3:

****************
$debugLevel = 3;

//
// $SQLQuery is a valid database query for your database
$SQLQuery = "SELECT * FROM nynyhjemmeside_content";
****************

This is what I get in the browser when I run the script with debugging (http://www.riisjensen.dk/sql2rss/sql2rss.php?CONFIGFILE=nykonfiguration.php).

As you can see just a blank page, except for the channel title and date:

SUCCESS: mysql_connect(localhost, ********, ********)
SUCCESS: mysql_select_db(riisjensen_dk)
SUCCESS: FeedForAll_database_query($config, SELECT * FROM nynyhjemmeside_content)

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0">
<channel>
<title>Bibelnoeglen</title>
<link>http://www.blr.dk/</link>
<generator>FeedForAll-scripts (sql2rss.php), http://www.FeedForAll.com/, Copyright 2006-2007, NotePage, Inc.</generator>
<lastBuildDate>Thu, 14 Apr 2011 06:39:40 +0000</lastBuildDate>
<pubDate>Thu, 14 Apr 2011 06:39:40 +0000</pubDate>
<item>
<title></title>
<link>http://www.riisjensen.dk/index.php</link>
<description></description>
</item>
<item>
<title></title>
<link>http://www.riisjensen.dk/index.php</link>
<description></description>
</item>
<item>
<title></title>
<link>http://www.riisjensen.dk/index.php</link>
<description></description>
</item>
<item>
<title></title>
<link>http://www.riisjensen.dk/index.php</link>
<description></description>
</item>
</channel>
</rss>
View user's profile
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme