FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 Fatal Error: rssfilter.php?buildScript View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
summerfordrj



Joined: 12 Sep 2012
Posts: 2
Location: Virginia

PostPosted: Wed Sep 12, 2012 11:47 am Reply with quoteBack to top

When trying to run the rssFilter.php?buildScript command I get the following:

Fatal error: Call to undefined method baseItemClass::rootItemClass_rssFilter() in C:\wamp\www\rss\FeedForAll_parse_iTunes.inc.php(119) : eval()'d code on line 22

Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0019 925616 {main}( ) ..\rssFilter.php:0
2 0.0143 3313536 baseItemClass->baseItemClass( ) ..\rssFilter.php:560
3 0.0143 3313632 baseItemClassWithExtensions->baseItemClassWithExtensions( ) ..\FeedForAll_XMLParser.inc.php:886
4 0.0143 3313632 rootItemClass_rssFilter_iT_TB_DC_ITMS->rootItemClass_rssFilter_iT_TB_DC_ITMS( ) ..\FeedForAll_XMLParser.inc.php(881) : eval()'d code:3
5 0.0143 3315104 rootItemClass_rssFilter_iT_TB_DC->rootItemClass_rssFilter_iT_TB_DC( ) ..\FeedForAll_parse_ITMS.inc.php(149) : eval()'d code:42
6 0.0143 3316352 rootItemClass_rssFilter_iT_TB->rootItemClass_rssFilter_iT_TB( ) ..\FeedForAll_parse_DublinCore.inc.php(145) : eval()'d code:38
7 0.0144 3316768 rootItemClass_rssFilter_iT->rootItemClass_rssFilter_iT( ) ..\FeedForAll_parse_TrackBack.inc.php(80) : eval()'d code:14


I am using WAMP 2.0, PHP 5.3.4, Apache 2.2.17
View user's profile
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2782

PostPosted: Wed Sep 12, 2012 12:40 pm Reply with quoteBack to top

Try turning "Safe Mode" off in PHP.

From the WAMP menu, go to wamp - php - php settings - safe mode.

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
summerfordrj



Joined: 12 Sep 2012
Posts: 2
Location: Virginia

PostPosted: Wed Sep 12, 2012 12:50 pm Reply with quoteBack to top

[quote="Tech Support"]Try turning "Safe Mode" off in PHP.

From the WAMP menu, go to wamp - php - php settings - safe mode.[/quote]

Was already off, Cycled it on then off and restared all services, No Change.
View user's profile
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme