FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 UPDATE View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Tremblay79



Joined: 02 Nov 2010
Posts: 5
Location: Whitecourt, AB, Canada

PostPosted: Wed Nov 10, 2010 6:26 pm Reply with quoteBack to top

I read some more on the forums and found out about..

$debugLevel = 1; which gave me...

DIAG: FeedForAll_scripts_readFile(rssMesh_Template.xml, 0, 0, -1)
DIAG: FeedForAll_scripts_contentOfCache(rssMesh_Template.xml, 0, -1, 0)
DIAG: FeedForAll_scripts_contentOfCache(): !useCaching
DIAG: FeedForAll_scripts_readFile(): return SUCCESSFUL
DIAG: FeedForAll_scripts_readFile(http://sports.yahoo.com/nfl/rss.xml, 0, 1, 3600)
DIAG: FeedForAll_scripts_contentOfCache(http://sports.yahoo.com/nfl/rss.xml, 1, 3600, 0)
DIAG: FeedForAll_scripts_contentOfCache(): no cache folder
DIAG: FeedForAll_scripts_readFile(): fopen(): failed
DIAG: FeedForAll_scripts_readFile(): return SUCCESSFUL
DIAG: FeedForAll_scripts_readFile(http://sports.yahoo.com/nba/rss.xml, 0, 1, 3600)
DIAG: FeedForAll_scripts_contentOfCache(http://sports.yahoo.com/nba/rss.xml, 1, 3600, 0)
DIAG: FeedForAll_scripts_contentOfCache(): no cache folder
DIAG: FeedForAll_scripts_readFile(): fopen(): failed
DIAG: FeedForAll_scripts_readFile(): return SUCCESSFUL


Could it be those fopen() command failures causing the problems?
View user's profileVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2783

PostPosted: Thu Nov 18, 2010 4:21 pm Reply with quoteBack to top

Ah, yes... the fopen command really has to be enabled and supported in order for the RSSMesh script to run properly.

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
Tremblay79



Joined: 02 Nov 2010
Posts: 5
Location: Whitecourt, AB, Canada

PostPosted: Thu Nov 18, 2010 4:32 pm Reply with quoteBack to top

All that time, the only thing I did to fix this...

Is to reinsert the feedforall website in the XML template. I had removed all the data in the template and put in just a few things like description & name. Without the feedforall.com website in there... everything crapped out.

I dont care to have a website address posted in file or in a script, but let people know! I waste about 2 weeks getting this working & nobody seemed to know about it.
View user's profileVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
FeedForAll Sales



Joined: 10 Jun 2009
Posts: 252

PostPosted: Wed Nov 28, 2012 5:10 pm Reply with quoteBack to top

Glad the script is working.

The XML template part doesn't sound correct. We provide the rssMesh_Template.xml with the feedforall.com website as an example. The script should work if you created your own XML template - without the feedforall.com website.

Could you post your XML template so we could see why the feedforall.com website is needed?

_________________
FeedForAll Sales
View user's profileVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme