FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 FTP Upload Fails View next topic
View previous topic
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
bbrown



Joined: 15 Oct 2006
Posts: 8
Location: Atlanta (Marietta), Georgia

PostPosted: Tue Jan 02, 2007 12:15 pm Reply with quoteBack to top

I am running a licensed copy of FFA 2.0.0.7 Beta 3.

I am able to publish files to some FTP servers, but not to one hosted by Cbeyond. The FTP log is below. (I snipped out a lengthy folder list to keep this from being miserably long.

I *can* upload to this site using Contribute 4, Dreamweaver, HTMLKit, and even the Windows FTP client.

I suspect passive mode as the problem, without much evidence. Is there a way to turn it off?

1/2/2007 12:02:25 PM Publishing session started
1/2/2007 12:02:25 PM FeedForAll version 2.0.0.7
1/2/2007 12:02:25 PM 1 Feed file(s) to upload
1/2/2007 12:02:25 PM 0 Image file(s) to upload
1/2/2007 12:02:25 PM 0 Enclosure file(s) to upload
1/2/2007 12:02:25 PM Server: ehphospitalists.com
1/2/2007 12:02:25 PM Port: 21
1/2/2007 12:02:25 PM Username: ehphos
1/2/2007 12:02:25 PM Mode: Passive
1/2/2007 12:02:25 PM Connecting to server
1/2/2007 12:02:26 PM Logging in
1/2/2007 12:02:26 PM Default folder: /
1/2/2007 12:02:26 PM Retrieving subsubfolder list
1/2/2007 12:02:26 PM
Templates
[snip]
it
md
news
ofc
stats
test_graphics
1/2/2007 12:02:26 PM Changing into feed folder: /news/
1/2/2007 12:02:26 PM Retrieving subfolder list
1/2/2007 12:02:26 PM
_baks
_notes
1/2/2007 12:02:26 PM Uploading feed: news/opportunities.xml
1/2/2007 12:02:27 PM Could not upload file
1/2/2007 12:02:27 PM Disconnecting
1/2/2007 12:02:27 PM Session results:
1/2/2007 12:02:27 PM Feed file(s) uploaded: (0 of 1)
1/2/2007 12:02:27 PM Image file(s) uploaded: (0 of 0)
1/2/2007 12:02:27 PM Enclosure file(s) uploaded: (0 of 0)


Here is the same file, same site with the Windows FTP client:

C:\WINDOWS\system32>ftp ehphospitalists.com
Connected to ehphospitalists.com.
220 FTP Service
User (ehphospitalists.com:(none)): ehphos
331 Password required for ehphos.
Password:
230 User ehphos logged in.
ftp> cd news
250 CWD command successful
ftp> lcd c:\data\eagle\site\news
Local directory now C:\data\eagle\site\news.
ftp> put opportunities.xml
200 PORT command successful
150 Opening ASCII mode data connection for opportunities.xml
226 Transfer complete.
ftp: 2207 bytes sent in 0.00Seconds 2207000.00Kbytes/sec.
ftp> quit
221

C:\WINDOWS\system32>
View user's profileVisit poster's website
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2783

PostPosted: Wed Jan 03, 2007 7:56 am Reply with quoteBack to top

You can change from PASV mode to PORT mode by doing this:

1. Go to the Publish screen.
2. Click the 'Edit' button next to the site
3. For Server Type choose 'FTP (PORT)'
4. Save you settings and try uploading again.

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
bbrown



Joined: 15 Oct 2006
Posts: 8
Location: Atlanta (Marietta), Georgia

PostPosted: Wed Jan 03, 2007 9:08 am Reply with quoteBack to top

That was easy enough. Sadly, it didn't fix the problem. The FTP log looks the same:
1/3/2007 9:04:25 AM Username: ehphos
1/3/2007 9:04:25 AM Mode: Port
1/3/2007 9:04:25 AM Connecting to server
1/3/2007 9:04:26 AM Logging in
1/3/2007 9:04:26 AM Default folder: /
1/3/2007 9:04:26 AM Retrieving subsubfolder list
1/3/2007 9:04:33 AM
Templates
[snip]
1/3/2007 9:04:33 AM Uploading feed: news/opportunities.xml
1/3/2007 9:04:33 AM Could not upload file
1/3/2007 9:04:33 AM Disconnecting
1/3/2007 9:04:33 AM Session results:

I will try FFA on a different computer in case there's something weird about this one, but I'd surely like some other suggestions, too. Thanks!

_________________
--Bob
View user's profileVisit poster's website
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2783

PostPosted: Wed Jan 03, 2007 3:52 pm Reply with quoteBack to top

Are you overwriting an existing file with the same name? If so, try uploading using a new filename. Not sure how it could be a rights issue, but give it a try anyway.

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
bbrown



Joined: 15 Oct 2006
Posts: 8
Location: Atlanta (Marietta), Georgia

PostPosted: Thu Jan 04, 2007 2:30 pm Reply with quoteBack to top

OK... I'm a turkey, although I can't figure out why yet.

I have now installed FFS 2.0.0.7 B 3 on a freshly-imaged computer, where it works like a champ! That is, with a copy of the same file, and on the same server.

So, there is some configuration problem with the machine I was working with that prevents FFA from working right. I apologize for the bogus report.

I will go back and use Ethereal to capture the packets on the failing computer and discover what it's doing. From there, I can probably figure out how to fix whatever is broken. If I find anything interesting, e.g. something that I believe should cause FFA to emit an error message, I'll post again. Otherwise, thanks very much for the help.

_________________
--Bob
View user's profileVisit poster's website
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2783

PostPosted: Thu Jan 04, 2007 3:09 pm Reply with quoteBack to top

Ha ha ha. Been there... done that :)

Yeah, if you find anything the least bit interesting with ethereal, please post it.

Thanks.

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
Display posts from previous:      
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme