FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 iweb web page rss not updating and shows no content . . . . View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
djphoto



Joined: 05 Feb 2009
Posts: 1

PostPosted: Thu Feb 05, 2009 7:04 pm Reply with quoteBack to top

Hello,

I've created a portfolio website in iweb. I used FeedForAll to create a feed for one of my pages so when I update the page people that subscribe will know. (this is NOT a iweb blog page but a standard iweb web page)

Questions:
1. The feed seems to work fine when added to a reader but it never comes back when I update the page. I've even pinged it and it didn't show any updates. I'm at a loss . . .

the feed: http://www.danieljohnsonphoto.com/daniel_johnson_-_new_work.xml

the page: http://tinyurl.com/djrecentwork01

2. When the feed comes in it doesn't show anything. On the web page I have an embedded flash object gallery that I can change rather easily--I don't need to have this show in the reader.

Underneath the gallery I have text related to the gallery that I change each time I change the gallery: ie. "recent work: Jan. 1, 2009 with subject of gallery". I would like this to show in the feed.

What do I need to do to make that happen?

Thanks in advance,

DAN
View user's profile
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme