FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 can't subscribe to the feed View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
kempbj



Joined: 12 Jul 2010
Posts: 9

PostPosted: Mon Jul 12, 2010 6:38 pm Reply with quoteBack to top

I have published my feed, and put a graphic on my web page that indicates a feed exists.

Now how do I make it so folks can subscribe to the feed by clicking that graphic?

Details:
I put a link to the feed on the graphic (assuming that was the right thing to do??? I could not find any information on this in the forum or the help files), but it still won't allow subscriptions. For instance, if you choose subscribe from outlook, it goes to the subscription page, but when you click "subscribe now" it gives the error "Outlook cannot download the RSS content from http://xlministries.org/articles/xlministriesstayingthecourse.xml because of a problem connecting to the server."

The feed is //xlministries.org/articles/xlministriesstayingthecourse.xml
The page being fed (that has the graphic on it) is:
http://www.xlministries.org/articles/articles.php

Thanks,
bjk
View user's profile
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2787

PostPosted: Tue Jul 13, 2010 10:50 am Reply with quoteBack to top

Your link is broken. http://xlministries.org/articles/xlministriesstayingthecourse.xml doesn't actually exist, as far as I've been able to tell. Your hosting site gives a 404 error when I tried to access that link.

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
kempbj



Joined: 12 Jul 2010
Posts: 9

PostPosted: Wed Jul 14, 2010 7:30 am Reply with quoteBack to top

Thanks. not sure why it would not retain the capitalization I had put in there. Can't make it do that, somehow.

So...I renamed the feed using all lower case and now it seems to work.

Thanks!
View user's profile
kempbj



Joined: 12 Jul 2010
Posts: 9

PostPosted: Mon Jul 19, 2010 3:59 pm Reply with quoteBack to top

The subscription to this feed does not work as I anticipated. Prior to using FFA (it used page2RSS or something like that), every individual article was listed in my subscription to the feed.

Now it does not list the individual articles. What am I doing wrong? We would like each article to be listed, as soon as it is added to the web site.

Is that possible?

Thanks,
Barbara
View user's profile
FeedForAll Sales



Joined: 10 Jun 2009
Posts: 252

PostPosted: Mon Jul 19, 2010 4:21 pm Reply with quoteBack to top

For each article, are there items in FeedForAll's Item tab?

Has the RSS feed been FTP uploaded from FeedForAll to your web server?

_________________
FeedForAll Sales
View user's profileVisit poster's website
kempbj



Joined: 12 Jul 2010
Posts: 9

PostPosted: Mon Jul 19, 2010 5:20 pm Reply with quoteBack to top

The feed has been FTP uploaded. It was not done from inside FFA - I saved the feed and then used my other FTP program to upload it to our site.

Do I have to repost the feed with a new item every time we add an article? Yikes. This is a page that has a weekly article added.

Before, we just posted the new article, and it was picked up from that.
View user's profile
kempbj



Joined: 12 Jul 2010
Posts: 9

PostPosted: Mon Jul 19, 2010 7:23 pm Reply with quoteBack to top

OK - I added "items" for each article and now they show.

Thanks again for your help!
View user's profile
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme