FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 Feed doesn't show up, don't know why View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Reynoldbot



Joined: 01 Aug 2010
Posts: 1

PostPosted: Sun Aug 01, 2010 2:29 pm Reply with quoteBack to top

I'm trying to import an rss feed from my wordpress into my website using rss2html. I've created the template, inserted the link into my site's code with all the correct information, and uploaded the template, updated index code and php script onto my server, and yet the feed just doesn't show up on the site. Here's the link code from my site:

<div id="newsfeed">
<a href="http://www.robotsfromthefuturemusic.com/rss2html.php?XMLFILE=feed://www.robotsfromthefuturemusic.com/wordpress/feed&TEMPLATE=http://www.robotsfromthefuturemusic.com/template.html&MAXITEMS=10"></a>
</div>

And here is the template I created:


<style type="text/css">

.style1 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; }
.style2 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 24px; }
.style3 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; }
.style4 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; }

#newsfeed {
width:400px;
border: none;
padding: 5px;
margin: 5px;
}
a {
border: none;
color: #3399CC;
}

img {
border: none;
}

a:hover {
color:#33CCCC;
border: none;
}
</style>
<div class="newsfeed">
<TABLE>
~~~BeginItemsRecord~~~
<TR>
<TD class="style1">
<p>~~~ItemPubDate~~~ ~~~ItemPubShortTime~~~</p>
</TD>
</TR>
<TR>
<TD class="style2">
<B><a href="~~~ItemLink~~~" target="blank">~~~ItemTitle~~~</A></B>
</TD>
</TR>
<TR>
<TD class="style3">
<p>~~~ItemDescription~~~ ~~~FeedMaxItems=10~~~</p>
<BR>
</TD>
</TR>
~~~EndItemsRecord~~~
</TABLE>
</div>

I can't figure out where the problem is. When I upload all this information the area where the feed is supposed to be is simply blank. Help!
View user's profile
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2783

PostPosted: Tue Aug 03, 2010 12:22 pm Reply with quoteBack to top

It's the feed link. Try finding the direct link to the XML. The feed link that you're using now is just referencing the WordPress site, which goes through all manner of translations and isn't direct XML. That's why you're not seeing anything, there's no XML to translate.

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme