FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 Feeds Stopped View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
jar3300



Joined: 25 Aug 2010
Posts: 4

PostPosted: Wed Aug 25, 2010 9:33 am Reply with quoteBack to top

Suddenly July 31st was the last feed that updated Itunes and Podcast Alley. Every Saturday I put up a new show. I get no errors on publishing. What is going on??
Here's the feed.
http://www.radiomartie.com/hbn2008.xml

Thanks
Jim

_________________
Jim Russell
View user's profileVisit poster's website
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2793

PostPosted: Wed Aug 25, 2010 9:44 am Reply with quoteBack to top

Well, in the feed that's on your website, July 31st is the last item that's been published. I even checked the code, that really is the most recent item in the active feed on the website.

As silly a question as this may sound, have you been republishing your feed after each new item is added? If so, if you go to View - FTP Log, does it say that the feed has been uploaded successfully?

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
jar3300



Joined: 25 Aug 2010
Posts: 4

PostPosted: Wed Aug 25, 2010 12:03 pm Reply with quoteBack to top

Tech Support wrote:
Well, in the feed that's on your website, July 31st is the last item that's been published. I even checked the code, that really is the most recent item in the active feed on the website.

As silly a question as this may sound, have you been republishing your feed after each new item is added? If so, if you go to View - FTP Log, does it say that the feed has been uploaded successfully?


Yes, I have been and just did it again. However, when I checked the feed locally it was current, it just isn't getting pushed out to the site. I checked my login info and it is correct. Now 7/31 my host migrated the site to a new server. I'm publishing to the domain name though and not the server name. Coincidence???
Jim

_________________
Jim Russell
View user's profileVisit poster's website
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2793

PostPosted: Wed Aug 25, 2010 3:52 pm Reply with quoteBack to top

Ah... definitely not a coincidence. Find out what the specific FTP address is for your new host and use that. Also, verify that your file paths haven't changed. For example, on the old host, you might have been using /public_html/feeds/ but on your new server it might be /user_content/feeds/

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
jar3300



Joined: 25 Aug 2010
Posts: 4

PostPosted: Thu Aug 26, 2010 7:52 am Reply with quoteBack to top

Got it working. I didn't notice the "advanced" button. The actual server name was in there. Updated that and all is well. Thanks!

_________________
Jim Russell
View user's profileVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme