FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
 Extraneous '1' printing after feeds View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
audreyb



Joined: 21 Jul 2011
Posts: 2

PostPosted: Thu Jul 21, 2011 11:08 am Reply with quoteBack to top

Hi! This is a great tool, thanks for making it available! I have uploaded the files to my site, and am calling the rss2html.php page from my php page as an include. The only parameters I have changed are the $XMLfilename to point to my rss feed, and the path to the template. No matter what feed I use the number 1 prints on a new line beneath the end results. Has anyone had any experience with this? I can't for the life of me find where this output is coming from. If I comment out the results variable, the 1 still prints. Any ideas?
View user's profile
Tech Support



Joined: 27 Aug 2004
Posts: 2793

PostPosted: Fri Jul 22, 2011 9:00 am Reply with quoteBack to top

Can you post the link to your site, the php file, the template and the feed so we can have a look at the output you're referring to?

_________________
Create RSS Feeds
Audio Recording and Editing
View user's profile
audreyb



Joined: 21 Jul 2011
Posts: 2

PostPosted: Fri Jul 22, 2011 10:47 am Reply with quoteBack to top

I was setting up a test page because mine needs credentials, and it is no longer showing the extra 1. So it is apparently somewhere on my main page. Sorry for the bother! Thank you, though.
View user's profile
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme