FeedForAll Forum Index  
 Home  •  FAQ  •   Search   •  Register   •  Profile   •  Log in
Search found 4 matches
Author Message
Topic: iTunes podcast download issue
stormy1206

Replies: 9
Views: 49153

PostForum: Beta Releases (FFA Win)   Posted: Wed Nov 15, 2006 8:27 pm   Subject: iTunes podcast download issue
Yes, I've heard of this. Thanks, I think I know where to go from here, appreciate the help!

If you are interested, the packet analyzer I used it Ethereal (http://www.ethereal.com).[/quote]
Topic: iTunes podcast download issue
stormy1206

Replies: 9
Views: 49153

PostForum: Beta Releases (FFA Win)   Posted: Tue Nov 14, 2006 8:04 pm   Subject: iTunes podcast download issue
Yes, it does help, at least now I know were to (sortof) look. One quick question, how can you tell what my webserver is sending out? I'm new to this webiste stuff. Yes, I am running IIS 6.0 and according to the MIME types, MP3 is suppose to use audio/mpeg, looks like .wax is what is set for audio/x-ms-wax, which I THINK is a Windows Media streaming file...
Topic: iTunes podcast download issue
stormy1206

Replies: 9
Views: 49153

PostForum: Beta Releases (FFA Win)   Posted: Tue Nov 14, 2006 5:55 pm   Subject: iTunes podcast download issue
Did you already go into iTunes and submit your feed there?

Yes, I did... this is the link I got back: http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=204642791.

I can subscribe to the podcast manually under the Advanced drop down menu. Everything seems to work properly except for the fact iTunes doesn't seem to be able to "find" the MP3...
Topic: iTunes podcast download issue
stormy1206

Replies: 9
Views: 49153

PostForum: Beta Releases (FFA Win)   Posted: Wed Nov 08, 2006 4:08 pm   Subject: iTunes podcast download issue
Hi All,

I'm new to podcasting, so I may be doing a noobie mistake, anyhow, I'm attempting to setup a podcast, I've gotting a regular podcast to work, however, I'm having difficulty getting the iTunes part of it to work. I can add the podcast, but it won't download. Obviously, I'm doing something wrong.

Here's the URL: http://feeds.thecomputertamers.com/radioshow.xml

Here's a copy of the XML file:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss
xmlns:itunes="http://www.itunes.com/dtds/podcast-1.0.dtd"
version="2.0">
<channel>
<title>The Computer Tamers</title>
<description>The Computer Tamers weekly radio show on WILI AM 1400.</description>
<link>http://www.thecomputertamers.com</link>
<copyright>2006 The Computer Tamers</copyright>
<docs>http://blogs.law.harvard.edu/tech/rss</docs>
<language>en-us</language>
<lastBuildDate>Wed, 8 Nov 2006 15:58:38 -0500</lastBuildDate>
<pubDate>Wed, 8 Nov 2006 15:56:30 -0500</pubDate>
<generator>FeedForAll v2.0 (2.0.0.4) unlicensed version http://www.feedforall.com</generator>
<itunes:subtitle>The Computer Tamers</itunes:subtitle>
<itunes:summary>The Computer Tamers weekly radio show on WILI AM 1400.</itunes:summary>
<itunes:author>The Computer Tamers</itunes:author>
<itunes:owner>
<itunes:name>The Computer Tamers</itunes:name>
<itunes:email>help@thecomputertamers.com</itunes:email>
</itunes:owner>
<itunes:category text="Technology"/>
<itunes:keywords>tamers, computers, computer tamers, willimantic</itunes:keywords>
<itunes:image href="http://feeds.thecomputertamers.com/logo_itunes.jpg"/>
<itunes:exp ...
 

 Jump to:   


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme